Услуги

УПРАВЛЕНИЕ И ПОДДРЪЖКА

ANTEA BEACH RESORT ще получи безкомпромисна грижа от своя създател.

Целогодишната поддръжка включва:

  • 24/7 видеонаблюдение
  • Поддръжка и почистване на басейни
  • Поддръжка и почистване на градини и паркове
  • Поддръжка и почистване на общите части на комплекса и сградите

ДИЗАЙН И ОБЗАВЕЖДАНЕ

„Хъс Консепт “ ООД е компания, част от групата на Хъс , специализирана в търговията с висококачествени италиански продукти за цялостен интериор и екстериор. Силната ни страна е възможността за индивидуален дизайн, който е напълно насочен към Вашия вкус и предпочитания . Шоурумите , с бранда “A casa ”, реализирани в градовете Пловдив и София, са проектирани по последни тенденции за стил и качество.

АКТИВНОСТИ

В Антеа бийч резорт може да се насладите на многобройни активности, на които е поставен акцент върху здравословния начин на живот. Част от тях са семинари на здравни и спортни теми, ритрийт програми, уелнес и спа процедури и групови занимания. Ние ще се погрижим и за увеселителната част от ежедневнието ви като вложим своите усилия в създаването на една благоприятна среда за водни спортове, изкуства и други забавления.

ПЛАЖ

Черноморската вода и плажовете по Българското Черноморие са изключително благоприятни и с безспорни предимства и качества. Нищо не може да се сравни с пълноценна почивка, съчетана с лечебните свойства на уникалната морска вода.

ЗAВЕДЕНИЯ

На територията на ANTEA BEACH RESORT ще бъдат реализирани ресторанти и барове, които ще допълнят цялостната визия и удобства в комплекса. Насладете се на висок клас средиземноморска и френска кухня в несравнимата атмосфера на този уникален и луксозен комплекс.